Arbëri dhe Einxhel i kanë pasur disa ditë të zjarrta së fundmi.

Intenziteti i puthjeve dhe dashurisë u shtua gjatë qëndrimit në suitën luksoze ku për 24 orë ishin të veçuar nga pjesa tjetër e banorëve.

E rrjeti është i bindur që ka pasur më shumë se puthje.

Disa lëvizje nën jorgan kanë bërë që fansat të aludojnë për marrëdhënien e parë seksuale të kryer brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” përpara kamerave.

Një shqetësim e ka pasur Einxhel në bisedë me të së fundmi. Ajo pyet nëse “është bërë nami jashtë”.

Dagzi tenton ta relativizojë duke i thënë se “do harrohet”. Kjo nuk e bind Einxhel e cila shprehet:

“Harrohet? Si harrohet kur janë dëshmitë, provat kudo”.