-ads3-

Lottie Moss ka treguar trupin e saj të jashtëzakonshëm në bikine në Antigua…pasi që fotot e saj të nxehta rrjedhën në OnlyFans, pas hakimit të llogarisë së saj në rrjetet sociale

Ajo asnjëherë nuk i vije turp për të treguar asetet e saj në rrjetet sociale.

Lottie Moss përsëri ka zgjedhur Antiguan për të pushuar, ku sot ka treguar format e saj dhe duket se është relaksuar pas skandalit që ndodhi me fotot e saj.

Modelja (23) ka zgjedhur të relaksohet pasi që pësoi traumë në fillim të javës dhe doli duke qarë në rrjetet sociale pasi që numri i saj i telefonit dhe disa nga fotot e saj me pullë të kuqe rrodhën online.

Sot ajo ka postuar edhe foto tërësisht e zhveshur.