-ads3-

Novak Djokovic do të largohet nga Australia pas një orë, pasi gjykata vendosi kundër tij sot.

Djokovicit i është refuzuar viza dhe kësisoj nuk do të jetë në gjendje të mbrojë titullin në “Australian Open”.

Pas vendimit të sotëm të gjykatës, Djokovic do të largohet nga Australia.

Gazetari australian, Paul Sakkal raporton se pas 11 ditëve, Djokovic do të largohet nga Australia, pa e arritur qëllimin që e kishte.

Rreth orës 12:30 me kohën tonë lokale, ai do të fluturojë në drejtim të Dubait.