E gjitha ka ndodhur si shkak i Ana Lleshit.

Konkurrentja e programit, kishte zhvilluar një takim në prapaskenë me Erionin gjë e cila e acaroi Mikelën.

Dyshja ngacmonin njëri-tjetrin me prekje dhe puthje teksa Mikela nuk ka duruar, megjithatë duke e ditur faktin se ajo po qëndron në Përputhen vetëm për Erionin ka pasur edhe të drejtë.

Ndërkohë, Ana me Erionin e anuluan takimin katër minutësh sepse Erioni shkoi pas Mikelës me kërkesën e Anës e cila i tha të shkonte.

Ndryshe, Ana bëri edhe disa veprime tjera me Bledin, konkurrentin tjetër. Vajzat reaguan duke thënë se po i bën vetëm për të provokuar.