-ads3-

Modeli Omar Borkan nga Dubai, u dëbua nga Arabia Saudite për një arsye të pakuptimtë, sepse ishte shumë i pashëm.

Omar u dëbua së bashku me dy burra të tjerë sepse ato joshnin shumë gratë.

Të tre u dëbuan nga Dubai tre vjet më parë. Omar është aktiv në rrjete sociale dhe vazhdon të josh ende shumë grate.

Ai publikon foto të tij çdo ditë për të cilat merr vetëm komente të këndshme nga vajzat.