-ads3-

Gjashtë orë për të shkuar dhe po aq për t’u kthyer.

Tawi, një 24-vjeçar indigjen, ka mbajtur mbi supe babanë e tij me aftësi të kufizuara për të bërë vaksinën.

Ai ka përshkruar në këmbë pyllin tropikal të Amazonës, mes përrenjve, shpateve dhe terrenit të vështirë, për t’i siguruar të atit një vaksinë anti-COVID.

Pamja daton në vitin 2021, kur të dy morën dozën e parë të vaksinës.