-ads3-

Këngëtarja nga Prishtina ishte së fundmi në lidhje dashurie me Anwar Hadid, por muajin e kaluar u raportua se ishin ndarë.

Tani, ajo po tregon se pse po i mban me qëllim gjërat private.

“Diçka që e kam kuptuar me kalimin e kohës është se sa pak njerëz e dinë në të vërtetë”, tha Dua për revistën.

“Kam bërë paqe me faktin se njerëzit mund të mendojnë atë që duan të mendojnë, por askush nuk e di vërtet se çfarë po ndodh pas dyerve të mbyllura. Rrethi im është me të vërtetë i ngushtë, familja ime dhe miqtë e mi më mbajnë aq të vendosur në tokë dhe kjo më jep një lloj rehatie që jo gjithçka është atje jashtë, që do të të largonte nga jeta dhe privatësia jote”.