-ads3-

Kreu i Komunës Tetovës, Bilall Kasami ka emëruar si zv/drejtor të NPK-së Tetova Tetovë Daut Memishin. Memishi me profesion është ekonomist dhe së fundmi ai ishte edhe kandidat për kryetar të Komunës së Tearcës.

Në zgjedhjet e fundit lokale, Lëvizja Besa në komunën e Tearcës grumbulloi afër 2000 vota.