Pasi ishte LIVE në Facebook 2 orë më parë duke komentuar protestëne  djeshme të PD-së, Kryeministri Edi Rama ka gjetur kohën këtë të dielë për të bërë pazar.

Si rrallë herë ta shohim të dalë i vetëm, Rama ka postuar një foto në “Facebook” duke blerë domate, teksa  bën të ditur se pa domate Linda nuk e lë të futet në shtëpi.

“Kur i thua gruas po kthehem nga puna dhe të thotë mos hajde pa domate”, shkruan Rama.