-ads3-

Pasi harroi syzet në shtëpi dhe shkoi për në market, një grua e moshuar bleu një pako prezervativë, në vend se të blinte një paketim çaji.

 

Rosemarie Riley, 76-vjeçare, si pasojë e mungesës së syzeve bleu në market një pako me 30 copë prezervativë të firmës ‘Durex’,.

Gafa e pensioneres doli në pah pasi burri i saj, John Riley, 78-vjeçar, e qortoi atë.

Ngjarja më pas u postua në Facebook, duke u bërë virale dhe duke grumbulluar mijëra pëlqime, reagime dhe komente.