-ads3-

Aktori me origjinë shqiptare Can Yaman është përzgjedhur si një nga djemtë më të bukur në shumë vende të botës.

“TC Candler”, website i famshëm amerikan, ka publikuar para pak ditësh listën me emrat e “100 fytyrave më të bukura të njerëzve të famshëm nga vende të shumta të botës”.

Edhe Yaman është renditur i 28-ti në këtë listë.

Së fundmi, ai ka qenë i përzgjedhur midis kandidatëve të shumtë, ndër ta edhe aktorët e famshëm Alp Navruz, Kivanç Tatlitug, Burak Deniz, Burak Ozcivit dhe këngëtari Tarkan.