-ads3-

Grindja publike mes Britney Spears dhe motrës së saj Jamie Lynn Spears nuk ka përfunduar.

Avokati i Spears, Mathew Rosengart, i dërgoi një letër të martën motrës së vogël të këngëtares një letër ndalimi në lidhje me kujtimet e saj të reja, “Gjërat që duhet të kisha thënë”.

Në letrën e Rosengart-it, ai e quan librin “të papërshtatshëm” dhe se ai bën “pretendime mashtruese ose të egra për të”.

Edhe pse Jamie Lynn Spears kohët e fundit ka thënë se libri nuk ka të bëjë me motrën e saj, Rosengart shkroi: “Ajo ju merr fjalën tuaj dhe ne, për këtë arsye, kërkojmë që të ndaloni së referuari në mënyrë nënçmuese Britney gjatë fushatës suaj promovuese. Nëse nuk arrini ta bëjë këtë Britney do të detyrohet të marrë të gjitha veprimet e duhura ligjore”.

Në librin e saj, ajo e përshkruan sjelljen e motrës së saj duke u rritur ndonjëherë si “paranojake” dhe “të çrregullt”.

Në një intervistë të fundit ndërsa promovonte librin e saj, Jamie Lynn Spears tha: “Unë kam qenë gjithmonë mbështetësja më e madhe e motrës sime”.

Ajo tha gjithashtu se nuk kishte asnjë lidhje me konservatorin 13 vjeçar të motrës së saj, që u ndërpre në fund të vitit të kaluar.

“Kur ajo kishte nevojë për ndihmë, unë vendosa mënyra për ta bërë këtë, dola nga rruga ime për t’u siguruar që ajo kishte kontaktet që i nevojiteshin për të vazhduar dhe për t’i dhënë fund këtij konservatori dhe thjesht t’i jepte fund gjithë kësaj për familjen tonë”.

“Nëse do të shkaktoje kaq shumë mosmarrëveshje, pse ta vazhdosh atë? Unë madje fola me ekipin e saj ligjor, ekipin e saj të mëparshëm ligjor dhe kjo nuk përfundoi mirë në favorin tim”. Duke shtuar, “Unë kam marrë hapat për ta ndihmuar Britney-n”.