-ads3-

Dy ditë më parë u bë publike lidhja e Albina Kelmendit me Valon Vataj.

Pas kësaj ka reaguar edhe vetë Albina Kelmendi, e cila ka thënë se ata janë rehat e të lumtur dhe se sipas saj ishin bërë gati me paragjykimet që po u bëhen.

“Unë nuk e kam mbajtur lidhjen fshehtë por nuk kam dashur të bëjë asgjë publike në rrjete sociale. Përderisa ndihem mirë dhe jemi të lumtur e kemi bërë lidhjen publike me qenë rehat për vete.

Ne jemi bërë gati të përballemi me paragjykimet që po na bëhen, por në fund, për neve ka rëndësi mbështetja e dy familjeve tona dhe dashamirëve tanë dhe jo fjalët e njerëzve që nuk na njohin”, ka thënë Albina.

Theksojmë se Valoni bëri publike lidhjen me Albina Kelmendin përmes një fotografie ku e uroi atë për ditëlindje.