-ads3-

Policia e ndërpreu një transport marihuane, me peshë të përgjithshme prej 25,3 kilogramë, me vlerë prej 50.000 eurosh, me ç’rast nga liria është privuar M.A.(63), D.K.(45) dhe J.K.(82). Aksioni është zbatuar dje nga nëpunësit policorë nga Sektori për polici kriminalistike – Sektori për tregti të palejuar me drogë, armë dhe materie të rrezikshme në bashkëpunim […]