-ads3-

Nga një thriller psikologjik me aktorët Harry Styles dhe Florence Pugh, te Robert Pattinson në rolin e Batman-it dhe vazhdimet e Avatar dhe Knives Out, kritikët e BBC kanë përzgjedhur publikimet më të mira të planifikuara për 2022.

Shihni më poshtë 22 filmat e përzgjedhur për këtë vit që duhet t’i shihni:

Out 2

A Hero

Belle The Batman

Everything Everywhere All at Once

Turning Red

Nope

The Northman

Killers of the Flower Moon

The Woman King

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

The Unbearable Weight of Massive Talent

The Worst Person in the World

Don’t Worry Darling

She Said Babylon

Top Gun: Maverick

Avatar 2

Lightyear

Elvis

Blonde

Black Panther: Wakanda Forever

Knives Out 2