-ads3-

Janë tre motra nga Tetova të lindura në të njëjtën ditë dhe që të tria bashkë po arrijnë suksese të përbashkëta . Emine, Eldina dhe Esra bashkë me Klubin e Volejbollit “Te -Volej” kanë marrë vendin e parë në një turne të rëndësishëm në Shkup informon TetovaSot.Një tjetër sukses i madh në këtë sport kaq të popullarizuar në vend.Ata e rumbullakësojnë këtë vit suksesesh me dy fitore të pastërta në Turneun Planet -Shkup.Tani vjen një pushim i shkurtër i pushimit dimërorë dhe më pas nis një fazë e re drejt sukseseve tjera që e presin klubin në kampionat .TetovaSot