-ads3-

Këngëtarja e njohur e skenës sonë, Teuta Selimi, është në të 40-tat e saj, por po shkëlqen më shumë se kurrë.

Madje, Teuta e shumë këngëve hite, tani po duket edhe më bukur sesa kur ishte në lule të rinisë.

Me disa kilogram më pak, ca ndërhyrje aty këtu dhe stilin më modern se kurrë, Teuta po e jeton edhe një here rininë.

Ndryshe, këngëtarja Teuta Selimi do të jetë mjaftë prezente në programet festive të këtij fundviti, ku ka zgjedhur të vij me këngë të reja dhe dukje fantastike.