-ads3-

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, iu ka bërë thirrje të rinjve shqiptarë t’i bashkohen ushtrisë.

Rama njoftoi se është hapur konkursi për pranimin e 400 rekrutëve.

Ai tha se të rinjtë kanë forcën që e nderojnë kombin.

“Ti ke forcën që nderon kombin, kjo është nisma e rekrutimit për 400 vendet e lira për të rinjtë që kanë dëshirë të zgjedhin një karrierë profesioniste pranë Forcave të Armatosura të Shqipërisë për të qënë përfaqësues me krenari të vendit tonë përkrah trupave të NATO-s në ruajtje të paqes dhe sigurisë në botë”.