-ads3-

Georginio Wijnaldum është kopertina e Newcastle për të përforcuar ekipin këtë dimër dhe “Magjistarët” kanë parë se si disa operacione kanë rënë në javët e fundit.

Klubi anglez ka nevojë për një shtytje që mund të përmbysë situatën e vështirë që po kalon skuadra dhe pa dyshim ardhja e holandezit do të ishte një goditje e madhe në tabelë.

Nga ana e tij, Wijnaldum ka parë se që nga ardhja e tij verën e kaluar nga Liverpool ai mezi ka pasur minuta në këmbë .

Në parim, synimi i Newcastle është të vulosë një transferim deri në fund të sezonit, diçka që bie ndesh me idenë e PSG-së, që është mbyllja e një transferimi përfundimtar . Në të dyja rastet, të dy palët janë të dënuara të kuptojnë njëra-tjetrën dhe një transferim ose një hua me opsion blerjeje nuk do të përjashtohej.