-ads3-

Mevlani është rikthyer si konkurrent në programin Për’puthen. Në sezonin e kaluar, emri i tij u përmend gjatë pasi ishte mes Antonelës dhe Ledjanës, por zgjodhi të dilte me këtë të fundit nga programi megjithëse asnjëherë nuk u bënë çift.

Me rikthimin në program, Arjani ka zbuluar se Mevlani ka ndryshuar shije dhe mund të ketë idenë se kush përfshihet në shijet e saj.

Mevlani: Jam më i qetë. Arjan pse më sheh të gjithë kohës? Të ka marrë malli për mua?
Arjani: Më shkruajnë shumë njerëzit pse është Mevlani beqar.

Mevlani: Nuk mërzitem se gjysma e atyre që thonë për mua, janë vetë beqar.
Arjani: E di çfarë shijesh ke, por më duket se ke ndryshuar shije.