-ads3-

Reperja Melinda Ademi është shfaqur sonte me plot stil në rrjetet sociale

Reperja është e njohur për këngët e saj interesant dhe provokative por edhe për stilin e saj interesant.

Ajo është parë me një veshje të shkurt si pelerinë e shoqëruar me xixa.

“Më shumë frymëzim për ju”, ka shkruar ajo duke treguar se ajo për momentin është në momente të frymëzimit të saj.