-ads3-

Bora Zemani duket se ka provuar çdo gjë në këtë jetë, madje ka qenë edhe në rolin e modeles.

Së fundmi në Tik Tok po qarkullojnë pamje të Bores në pasarele.

Ajo duket shumë e vogël në moshë dhe e freskët pa asnjë ndërhyrje.