-ads3-

Dua Lipa  ka blerë një pronë prej 6.75 milionë funta në Londër, dhe ka vendosur të ndryshoj por ka disa pengesa.

Këngëtarës kosovare  nuk po i ecin planet siç duhet ajo ka hasur në probleme me banorët e lagjes, ata janë duke kundërshtuar ndërtimin e një pishine dhe kinemaje që Dua dëshiron ta ndërtojë. Dua kishte paguar për këtë shtëpi vilë 6.75 milionë funte në janar.

Por planet për të rindërtuar  kanë mërzitur banorët e lagjes por vendimi përfundimtar pritet të merret gjatë Vitit të Ri.