-ads3-

Laura Anderson ka shpjeguar se pse ajo e fali të dashurin e saj Dane Bowers pasi ai e tradhëtoi atë…kurse ajo tani po përpiqet që të ngelë shtatzënë.

Laura Anderson ka shpjeguar se pse ajo e ka falur të dashurin e saj Dane Bowers dhe i deshën të kalojnë tri vite që ajo të bashkohet me të pasi që ai e tradhtoi atë.

Ish ylli i Love Island (32) u takua me Dane (42) në një aheng në nëntor të vitit 2017 ku ata kishin një kimi të përbashkët pavarësisht se kishin 10 vite diferencë moshe kur filluan lidhjen.

Megjithatë, Laura ishte shokuar kur zbuloi që Dane ishte duke u takuar edhe me dikë tjetër për gjashtë muaj rresht.

“I besoj atij më shumë se gjithë të tjerëve”, ka shpjeguar ajo derisa ka shpjeguar ribashkimin me të dhe arsyen për t’ia falur atij tradhtinë.