-ads3-

Kimberley Garner ka treguar asetet në bikine derisa po shijon diellin në pushimet e saj në St Barts

Ajo duket në bikine sikurse Kimberly e Londrës në vitin 2013.

Kimberley Garner edhe njëherë ka treguar se di t’i bëjë vetës reklamë derisa është në St Barts të Karaibëve në pushimin e Krishtlindjeve.

Dizajnerja e bikineve (30) është parë në bikine të masës së vogël derisa modelon nëpër plazhe dhe tregon asetet e saj në këto bikine.