-ads3-

Gjata një debati në BBV, Donaldi i tha Einxhel se nuk ka parë kurrë po**o dhe këtu ndërhyn Antonela, e cila vë në dyshim aftësitë e Donaldit në shtrat.

Donald: Jo nuk kam parë, mund të kem parë kur kam qenë i vogël në ajër, por pastaj kuptoja se s’duhet të shikoja atë gjënë. Einxhel: Janë bërë që t’i shikosh. Donald: Nuk kam parë.

Antonela: Ça s’ke parë ti? Donald: Po**o. Antonela: P***o s’ke parë ti?! Donlad: Po. Antonela: Kush e di si do jesh në shtrat. S’do jesh gjë. Se nga po***ja mund të mësosh shumë. Ma beso.

Donald: Nga p**no demoralizohesh. Antonela: Unë jo! Ma beso, mëson shumë taktika. Nuk e di domethënë, mashkulli i parë që thotë s’kam pa p**no.

Nderkohe, Donaldi i drejton një pyetje Einxhel duke e pyetur atë se a ka shkuar ajo më ndonjë djalë në këmbim të parave.

“Ti a ke shkuar më ndonjë djalë për lekë?”,-e pyeti ai. “Jo nuk kam shkuar”,-u përgjigj Einxhel. “Ky është një koncept shumë i gabuar”,-tha Monika.