-ads3-

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Antonelës dhe Big Mamës, ku eskaluan aq shumë saqë Big Mama ka kërkuar që të dalë nga shtëpia.

Ajo gjë që e nevrikosi aq shumë Big Mamën ishte se Antonela i tha se e shau në gjuhën serbe.

“Futni një njeri të fëlliqur si ajo në shtëpi. Ajo na ka fyrë të gjithëve. Ajo shkon vë zjarre nëpër të gjithë njerëzit aty. Ti më ke shajt mu serbisht më tha, më degjeneron mu para Kosovës dhe Shqipërisë. Nëse e shaj shqip. I gjithë populli shqiptarë më njeh cfarë karaketri kam. Vjen një femër e ulët si Antonela, edfhe më thotë më shau serbisht”, thotë Big Mama.

Moderatorja Arbana Osmana është duke munduar që ta qetësoj situatën, ndërsa kërkon që mos ta fyejë Antonelën.

Big Mama e quajti Antonelën ‘të paftyrë’, ‘ e kotë’, ‘pamoralshme’.