-ads3-

Debate të ashpra mes Antonelës dhe Big Mamës kanë ndodhur ditën e mbrëmshme.
Madje ato debate kanë agravuar kur Big Mama dhe Antonela kanë filluar me tone shumë të larta.

Big-u devijoj nga biseda teksa filloj të përdorë fjalë të pahijëshme për ekranet televizive.Antonela ishte ajo e cila kërkojë që Big Mama mos t’i ndërhyjë më asnjëherë në fjalët e saj.

E në anën tjetër Big-u eskaloj duke i thënë Antonelës se ka të drejtë të shprehet sa her ajo të dojë.Madje ajo i tha se nuk ka b*** të debatojë me të.