-ads3-

Një ngjarje emocionuese ka ndodhur në Kosovë. Një ushtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës është befasuar nga vëllau i tij që jeton në Zvicër. Ai ka ardhur në Kosovë dhe e ka befasuar vëllanë e tij. Në një moment të caktuar, ai “i bashkangjitet” në fotografi dhe më pas ushtari i Kosovës e kupton se vëllau i tij është mbrapa.

Shikoni videon: