-ads3-

Aktori i njohur turk, Nexhati Shashmaz ndryshe i njohur me emrin Pollat Alemdar po pason një sekt fetar të quajtur “Kadiri Nexhati Shashmaz ” për të cilin ai pretendon se sheh veten dhe djalin e tij 8 vjeçarë si prijës të saj.

Në këtë mënyrë mesuesit e tij duhet t’ia puthin dorën djalit të tij pas ritualit fetar. Video të ndryshme qarkullojnë ku shihet ai dhe një grumbull njerëzish që kanë fituar besimin e tij në ndonjë interes sado të vogël bëjnë Zikir.