-ads3-

Një burrë është arrestuar pasi dyshohet se bëri marrëdhënie seksuale me një dhi, nën arsyen se ajo “e joshi atë”.

Ky incident ka ndodhur në Radunjaca qytet në Bosnjën e Hercegovinës.

Pronari i dhisë ka thënë që kjo nuk është hera e parë që personi i arrestuar kishte pasur marrëdhënie intime me kafshën e tij.

Mediat lokale raportojnë se pronari i dhisë gjeti një kuletë me dokumente që përmban emrin e të dyshuarit pranë kafshës së ngordhur.

Pronari i dhisë tha se e gjeti të ngordhur dhe më pas vuri re se kafsha kishte lëndime të pazakonta pranë bishtit të saj.