-ads3-

Gjatë spektaklit të mbrëmjes së kaluar, debati i Antonelës dhe Big Mamës bëri që kjo e fundit të linte shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Teksa po konsumonin verë në oborr, Iliri filloi të diskutonte me Antonelën se e nxori Bigun nga shtëpia ndërsa nuk mungoi dhe reagimi i Donaldit. Nga ana tjetër, Antonela kujtoi një episod të këngëtares tek VIP Shtëpia.

Iliri: E ke prek Bigun aty ku nuk mbante me qëllim.

Antonela: Me qëllim jo.

Iliri: E nxore nga shtëpia.

Donaldi: Atë karakter ka ajo, mos e përdor kot.

Iliri: Uroj të të gëzojë vera, të flesh rehat. E nxore Bigun sonte. Hallall të qoftë.

Antonela: Kam ndjenjë keqardhje për atë që është thënë për lëkurën time dhe për familjen time që i ka dëgjuar ato fjalë. Po mundohesh me hedh baltë, por mos u lodh.

Iliri: Ti ke hedhur kamiona balte mbi mua e mbi Bigun.

Antonela: Unë? Shko tek vëllai i madh dhe pyet. Konsideratë maksimale.

Iliri: Rri se e nxorre nga vetvetja.

Antonela: Bigu ka kap tjetrën dhe e ka rrahur për flokësh tek VIP Shtëpia.

Iliri: E kishe hall se të kapte ty?

Antonela: E kuptoj se mund të jesh i prekur se ka dalë Arjola e preferuar. Mos u mundo të më prekësh se e kam gjakun e ftohtë.

Iliri: Gjakun e ftohtë e kanë gjarpërinjtë.