Apple së fundi pranoi në heshtje se telefonat e ri të tyre vijnë me një problem serioz të jetëgjatësisë së baterisë. Por tani, një raport i ri zbulon se nuk është i vetmi problem që paketon iPhone XS dhe XS Max.

Vërejtur nga PiunikaWeb, një numër i konsiderueshëm i pronarëve të iPhone XS dhe iPhone XS Max raportojnë që altoparlantët në telefonat e tyre nuk punojnë si duhet. Për më tepër, duket se një rregullim i këtij problemi nuk do të vijë së shpejti.

Duke përmendur problemin, PiunikaWeb citon raportet e përdoruesve në Reddit, Twitter, Apple Support Communities, forumet si iMore dhe të tjerë, ku pronarët shpjegojnë se si altoparlanti i lartë i iPhone XS dhe iPhone XS Max nuk punon kur lëshoni muzikë.

“iPhone XS përdorë altoparlantin e lartë dhe altoparlantin e poshtëm për të krijuar efektin stereo, dhe pas përdorimit të iPhone XS Max për disa ditë, altoparlanti i kufjeve ndalon punën, ” shkruan një përdorues në Twitter. “Një ristartim rregullon problemin. Por megjithatë, përsëritet. ”

Kjo çështje mund të shihet qartë në një video të krijuar nga një përdorues tjetër i prekur:

Çuditërisht, thirrjet telefonike nuk po preken nga kjo çështje dhe ky është një lajm i mirë, pasi sugjeron se problemi është më i lidhur me softuerin se sa harduerin.

Loading...