Është bërë e modës tani që shumë nga vipat shqiptar ti nënshtrohen ndërhyrjeve plastike.

Këtij trendi nuk i ka shpëtuar as reperja Tayna e cila së fundmi po korr sukses në fushën e muzikës me këngët e saj.

Një  imazh i zbuluar së fundmi  do t’ju iluminojë për të vërtetën rreth këngëtares.

Në të majtë shihet Tayna, vite më parë dhe kuptohet qartë se reperja ka kryer ndërhyrje në buzët, hundën dhe mollëzat e saj.

Image