Ciara dëshmoi se ka disa lëvizje tjera shumë serioze, derisa performoi të martën në American Music Awards.

Ajo elektrizoi skenën e veshur në të bardha, duke treguar format seksi trupore, derisa interpretoi këngën Level Up and Dose,

32 vjeçarja tregoi këmbët e gjata seksi dhe gjoksin shpërthyes

Image
Image