Është modele shqiptare por jeton në Zvicër.

-ads3-

Fjala është për Afrona Dikën e cila duke qenë në këtë vend, padyshim se ka shumë shoqëri të nacionaliteteve të ndryshme.

Tek ajo nuk mungon ndjenja e krenarisë që është shqiptare dhe këtë gjë po e dëshmon duke promovuar ushqimet shqiptare.

Në Instastory Afrona ka hedhur një fotografi në Instastroy ku shihej një pite e gatuar, gati për t’u pjekur. Kësaj fotoje ajo ia la një shkrim ku tregoi se ky është ushqim shqiptar.

Image