Sindi Selamani është vajza e re e cila së bashku me familjen emigroj në Angli ku përjetoi shumë gjera dhe gjeti vështirësi në adaptim.

-ads3-
Ajo ishte vetëm 7-vjeçare kur i duhej te largohej nga Vlora, i duhej te linte lojërat e fëmijërisë. Mbase kurrë nuk do ta kishte besuar se një ditë  “emigrantja shqiptare” do të arrinte që të punonte në Kryeministri .

Do të arrinte të ishte ajo qe përgatit fjalimet e ministrave britanike.. Sot është këshilltare ligjore në Home Office, duke shërbyer edhe si ambasadore e shkëlqyer e vlerave shqiptare me ëndrrën se një ditë do te kthehet atje, ku u nis nga Vlora, nga Shqipëria “për të kontribuar” ne mëmëdhe.

Ndiqni historinë e Sindi Selmanit në “Udhetimi im” nga Petrit Kuçana.