I gjatë ose i shkurtër, me skaje apo forma të rrumbullakëta, ju sjellim disa propozime sesi të kombinoni fundin me bel të lartë, për një stil elegant dhe të rafinuar.

-ads3-

Beli i lartë ka gjithmonë efekt t’ju bëjë të ngjani më elegante, duke dhuruar një siluetë e cila ka veti të zgjatet disa centimetra më shumë, krahasuar me veshjet e tjera. Ne po ju tregojmë se si t’i përshtatni më mirë ato, nga këmishat, deri tek pulovrat oversize, pse jo edhe duke gjetur këpucët dhe çantat për t’i shoqëruar, në mënyrë që të keni një kombinim të përsosur. Ndaj hapni garderobën dhe gjeni veshje të ngjashme të cilat mund t’i përshtatini me sugjerimet tona.

Image
Image