Ministria e Punëve të Brendshme ka dhënë informacionet e para për vrasjet në Gllumovë. Policia njofton se fillimish vrasësi, të cilin policia e prezanton me inicialet Sh. S. (Shaban Sulejmani v.j.) ka kryer vrasjet në Gllumovë dhe në hyrje të fshatit Kondovë.

-ads3-

Policia shpjegon se vrasësi ka bërë vetëvrasje gjatë tentimit për arrestim nga ana e pjesëtarëve të njësitit Alfa.