Një ngjarje me të vërtetë e rrallë ka ndodhur ditën e djeshme në linjën e autobusit Qyteti Studenti – Fakulteti i Shkencave të Natyrës në Tiranë. Një studente është alarmuar kur ka vënë re një veprim aspak profesional dhe madje tëpër të rrezikshëm të shoferit të autobusit të kësaj linje.

-ads3-

Shoferi në njërën dorë mbante timonin ndërsa me tjetrën rrotullonte një lojë “fidget spinner”. Ndoshta dikush duhet t’i bëjë të qartë se kjo lojë mund të jetë vërtetë anti-stres dhe interesante por nëse përplas autobusin me dhjetra njerëz brenda, nuk do të ketë “fidget spinner” që do të mund ti heqë stresin.

Men’s Salon In Dubai