adyshim që ky udhëtim ka qenë më i tmerrshëm për turisten, pasi shoferi i saj i taksisë ka kaluar 50 makina për dy minuta ne autostradë.

-ads3-

Turisjta japoneze kishte hypur në një taksi në Kinë por kur nuk ia kishte marrë mendja se shoferi do të ecte me atë shpejtësi tronditëse.

Video është bërë virale në internet pasi gruaja e ka postuar në llogrinë e saj në Tëitter në 12 qershor.

“Është udhëtimi më i frikshëm i jetës sime,”-ka thënë ajo për BT Time. “Makina po ecte shumë shpejt dhe u ndjeva shumë e pasigurtë por nuk guxova të them asgjë.”

Turistja u shpreh se automjeti po udhëtonte 1.3 herë më shpejt se shpejtësi normale. Por shpejtësia e saktë nuk bëhet e ditur.