I ftuar në emision “Opinion” gazetari Armand Shkullaku është shprehur se kjo situatë përplasjesh në Partinë Demokratike pritej pas humbjes së thellë në zgjedhje.

-ads3-

Shkullaku është shprehur se për atë që Basha luftoi më shumë, zgjedhjet e lira ato nuk u arritën. “Strukturat e PD që duhet të funksiononin në momente dhe të ndalnin shitblerjen e votës nga Partia Socialiste nuk ishin, nuk funksionuan ditën e zgjedhjeve”, u shpreh Shkullaku.

Shkullaku tha se Basha duhet të tërhiqet dhe të jap dorëheqjen. “Kjo vetngrirje e Bashës në temperaturën 40 gradë celsius nuk shkon. Te dorehiqet”. /Opinion.al