Mesfushori i Tottehnam dhe i Kenisë, Wanyama, është nderuar në Tanzani të shtunën pasi një rrugës i është vënë emri i tij në Dar es Salaam.

-ads3-

Por ky gjest duket se është jetëshkurtër pasi që uebsajtet vendore (Tanzani) kanë publikuar një fotografi të shenjës rrugore të larguar një ditë pasi ishte vendosur.

këshilli i Ubungo ka thënë se nuk janë respektuar procedurat për emërimin e rrugës.