-ads3-

Kryeministri Edi Rama pas mbylljes së votimeve u ka dërguar një SMS të gjithë deputetëve të PS.

Rama shprehet se PS ka fituar dhe timoni tanimë është i tyre.

JA SMS E PLOTE

Sipas te gjitha te dhenave timonin do ta kemi?

Ju lutem ju lutem ju lutem mobilizim total per cdo vote ne numerim dhe qetesi e durim ndaj cdo provokimi!

Na duhet proces i paster dhe i pakontestueshem

Rrofte Partia Socialiste

Rrofte cdokush qe ka punuar dhe po punon per qellimin tone te drejte

Rrofte cdo njeri i zakonshem i ketij vendi qe na ka besuar dhe mirekuptim i plote per kedo nuk na ka votuar

Tani perqendrim maksimal dhe disipline shembullore, per ta cuar me nder, deri ne numerimin e votes se fundit kete beteje historike per Shqiperine qe duam.