Kryeministri Edi Rama ka postuar paraditen e të hënës një video në faqen e tij në Facebook.

-ads3-

Në këtë video shfaqet harta e Shqipërisë e ngjyrosur me ngjyrën e partisë së tij ku shfaqet numri 75 +. “Mirëmëngjes, dhe ju uroj një ditë të bukur me këtë kryevepër ende të pambaruar të njerëzve të zakonshëm të këtij vendi”, shkruan Rama.