Duket se Pamela Anderson ka nisur një romancë të re me mbrojtësin e Sevilla, Adil Rami.

-ads3-

Duket e pabesueshme, por s’mund të jetë ndryshe. Sipas gazetës franceze Voici përfaqësuesi i Francës prej disa kohësh shihet me Anderson.

Çiftin e ri, i ‘ndan’ paska mosha, pasi Rami është 31 vjeç kurse Anderson ka mbushur49.

“Por për të qenë të sinqertë kur keni rastin për të qenë në lidhje me një ish modele të PlayBoy dhe ish aktore të Bayëatch, nuk mund t’i thuhet jo”.