Kur nisi punën si gazetare ishte e dobët dhe me trup perfekt.

-ads3-

Por Blerona e Rtv 21 ka kohë që është shëndoshur shumë.

Gjoksi i është rritur e tulet kanë marrë formën e vet.

Së fundmi as fustanat nuk po i rrinë siç i rrinin për shkak të gjoksit gjigant