Sapo ka nisur takimi mes Zv/kryeministrit Bujar Osamni dhe  ekspertin e BE-së Rajnhard Pribe.

-ads3-

Ky është një mëngjes pune ku prezentohet plani i ri Aksional i Qeverisë për  përmbushjen e Reformave Urgjente Prioritare.

“Mëngjes pune me ekspertin e BE-së Rajnhard Pribe, së bashku me Ministrin e Punëve të Jashtme, Nikola Dimitrov, prezantuam planin e ri Aksional të Qeverisë për përmbushjen e Reformave Urgjente Prioritare.
Rajnhard Pribe është mik i rëndësishëm i vendit dhe kyçja e tij në këtë proces është e rëndësisë së veçantë për Republikën e Maqedonisë” ka shkruar Osmani./TetovaSot/