Ledion Liço është një nga baballarët e rinj më të përkushtuar.

-ads3-

Ai dhe London Noor kalojnë shumë kohë së bashku dhe këto janë ndër momentet më të bukura për moderatorin.

Por gjithëashtu edhe ushqimi është një nga të preferuarit e Ledionit dhe e kujt nuk është në fakt…. Ai ka postuar në rrjetet e tij sociale disa video gazmore të prindërver llupsa që hanë ushqimin e fëmijëve.

Ledioni veç të qeshurave zbulon pak nga ajo që pritet të jetë në raportin e tij dhe London në të ardhmen