Genta Ismajli nuk është aktive si dikur dhe nuk dihet se cila është arsyeja e vërtet që këngëtarja nuk po i jep “zor” si dikur

-ads3-

Genta një herë e një kohë ishte e para e listës, më produktivja dhe e pa ndashmja, ndërkaq viteve të fundit e ka ulur ndjeshëm numrin e lansimeve të videoklipeve, por edhe paraqitjes në koncerte, e besa edhe në intervista.

Këngëtarja aktualisht ndodhet për pushime, ku po shijon valët e detit dhe siç shihet nga fotot, ajo seriozisht po kënaqet, shkruan “Kosovarja”.

Genta është “single” prej shumë vitesh, së paku kështu thotë ajo vetë.

Në fotot nga plazhi barku i duket më i fryer dhe pa muskuj si dikur. Epo, e lëshon njeriu nganjëherë vetën, apo?